Поръчка и доставка

С натискането на бутона Изпращане, официално приключвате и изпращате поръчката. Ние ще Ви се обадим на посоченият телефон, за да потвърдите. Съветваме Ви да въвеждате коректни данни, за да изпратим успешно желаната покупка.

Доставката се извършва с куриерска фирма, която доставя на територията на цяла България, в рамките на 48 часа от потвърждаване на поръчката.

Експресната доставка отнема 3 часа и се изпълнява само на териториите на София и Варна в работни дни от 8:30 до 21:00 часа.

Поръчаната стока се изпраща напълно анонимно, в дискретна опаковка. Дори куриерът няма да разбере какво доставя, така че дискретността Ви е гарантирана.

Можете да платите стойността на поръчката на куриера, при получаване (наложен платеж), както и в момента на изпращането и - с дебитна/кредитна карта през системата на Борика, чрез ePay или PayPal.

Можете да върнете закупените стоки в срок от 14 календарни дни от получаването им, без да посочвате конкретна причина. ние ще възстановим заплатената от Клиента сума в срок не по-късно от 14 календарни дни от упражняването на това право на Клиента.

За целта е необходимо да представите касовия бон за покупката, стоките да не са били употребявани и да не е нарушена целостта на опаковката. Разходите за транспорт при упражняване на правото за отказ от покупката се поемат от подателя. Клиентът трябва да върне стоката на адрес: София 1407, бул. Черни Връх 47, БЦ Витоша.